Ανάκτηση Δεδομένων - Data Recovery | Επισκευή Υπολογιστών, Laptop , iPhone, Smartphones, Σχεδιασμός -Εγκατάσταση Δικτύων, eshops , Μεταμόρφωση

Go to content

Main menu:

Ανάκτηση Δεδομένων - Data Recovery

Ανάκτηση Δεδομένων

Μήπως κατέρρευσε ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας; Μήπως κατά λάθος διαγράψατε αρχεία ή του κάνατε format χωρίς backup; Μήπως φαίνεται πως λειτουργεί χωρίς όμως να εμφανίζει τα δεδομένα σας; Φέρτε μας το σκληρό σας δίσκο για να τον επισκευάσουμε ! Στo E-PASSAGE έχουμε 98% επιτυχία στην ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένους σκληρούς δίσκους.

Η ανάκτηση δεδομένων είναι μια ιδιαίτερα σοβαρή και δύσκολη διαδικασία γι’ αυτό φροντίστε να επιλέξετε την σωστή εταιρία όπου θα εμπιστευτείτε την ανάκτηση των δικών σας. Σε μια αποτυχημένη προσπάθεια μπορεί να μην υπάρξει δεύτερη ευκαιρία. Σε πολλές περιπτώσεις μια ανεπιτυχής προσπάθεια μπορεί να αποτρέψει οριστικά την ανάκτηση των δεδομένων σας.

To E-PASSAGE
μπορεί να πραγματοποιήσει ανάκτηση δεδομένων σε μεγάλη γκάμα σκληρών δίσκων και λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων Windows και Mac. Μπορούμε να επαναφέρουμε δεδομένα από SATA, SAS, SSD και SCSI σκληρούς δίσκους σε όλα τα μοντέλα laptop ή desktop υπολογιστών και servers.

Τι θα μου κοστίσει η ανάκτηση των δεδομένων μου;

Το κόστος της επισκευής εξαρτάται από το είδος της ζημείας που έχει ο σκληρός σας δίσκος. Η απώλεια δεδομένων σκληρού δίσκου διαχωρίζεται σε δυο κατηγορίες, στη λογική αποτυχία και στην μηχανική βλάβη.

Στην λογική αποτυχία ο σκληρός δίσκος είναι σε κατάσταση λειτουργίας, αλλά σε ορισμένα αρχεία ή δεδομένα η πρόσβαση δεν είναι δυνατή, λόγω απροσπέλαστων διαμερισμάτων του δίσκου. Αυτά τα δεδομένα συνήθως μπορούν να ανακτηθούν με την χρήση εργαλείων λογισμικού χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουμε τον σκληρό δίσκο.
Αν χρειαστεί να ανακτήσουμε τα δεδομένα του σκληρού σας δίσκου με αυτόν τον τρόπο, το κόστος ξεκινάει από 48.78€ +ΦΠΑ και μπορεί να φτάσει έως και τα 130.08€ +ΦΠΑ, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος της βλάβης.

Στην μηχανική βλάβη ο σκληρός δίσκος δεν λειτουργεί ή κάνει περίεργους ήχους στην προσπάθεια να τον ενεργοποιήσετε. Η πιο συνηθισμένη αιτία είναι η καταστροφή της κεφαλής ανάγνωσης και εγγραφής των δεδομένων καθώς και η καταστροφή μηχανικών τμημάτων του δίσκου. Το κόστος της υπηρεσίας ανάκτησης δεδομένων στην μηχανική βλάβη ξεκινάει από 284.55€ +ΦΠΑ και μπορεί να αυξηθεί εάν χρειαστεί να αγοραστούν νέα ανταλλακτικά προς αντικατάσταση στο σκληρό σας δίσκο. Σε αυτή την περίπτωση ανοίγουμε τον σκληρό δίσκο και στις περισσότερες περιπτώσεις αντικαθιστούμε τα κατεστραμμένα κομμάτια. Σας ενημερώνουμε για οποιοδήποτε επιπλέον κόστος προκύψει, πριν προχωρήσουμε με την ανάκτηση δεδομένων.

Αν διαθέτετε μια σειρά από ανεξάρτητους σκληρούς δίσκους (RAID), καλέστε μας για μια εκτίμηση κόστους.

Υπάρχει χρέωση στη περίπτωση που δεν μπορέστε να ανακτήσετε τα δεδομένα μου;

Αν φέρετε τον σκληρό σας δίσκο
και δεν καταφέρουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας δεν θα υπάρξει καμία απολύτως χρέωση. Αν μας στείλατε την συσκευή σας μέσω courier είτε την παραλάβαμε εμείς από το σπίτι ή το γραφείο σας είτε αποφασίσετε να μην προχωρήσετε τελικά στην ανάκτηση δεδομένων, θα επιβαρυνθείτε μόνο 10€, την ελάχιστη χρέωση τεχνικού ελέγχου.

Πόσο χρόνο θα χρειαστείτε για την ανάκτηση των δεδομένων μου;

Ο χρόνος ανάκτησης δεδομένων κυμαίνεται από 1 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Ανάκτηση δεδομένων απο σκληρό δίσκο
 
 
Back to content | Back to main menu